Powerworkshops Positieve psychologie

Nieuw! Eendaagse powerworkshops vol praktische tools

De Positieve Psychologie wint steeds meer aan populariteit. Dat heeft zeker te maken met het feit dat de interventies uit de positieve psychologie gebaseerd zijn op wetenschappelijk onderzoek en aangenaam zijn om mee te werken. Positieve psychologie richt zich op het vergroten van geluk, positieve emoties en veerkracht en niet zozeer op het verminderen van klachten en pathologie.

Of je nou therapeut, coach, trainer of HR medewerker bent, positieve psychologie biedt beproefde (evidence-based) programma’s om mensen meer geluk te laten ervaren, ook als er psychische klachten zijn.

Positieve psychologie is een waardevolle aanwinst

Positieve psychologie en coaching

Praktische toepassingen uit de positieve psychologie die bruikbaar zijn in coaching. In deze eendaagse bijscholing leer je werken met een aantal direct bruikbare interventies waaronder het gebruiken van metaforen (de zeilboot metafoor en de lantaarn metafoor) en tools die helpen met het bevorderen van positieve emoties.

Positieve Psychologie voor mindfulness-trainers

Praktische toepassingen uit de positieve psychologie die bruikbaar zijn en goed aansluiten bij de mindfulness training. In deze eendaagse bijscholing leer je werken met een aantal direct bruikbare interventies waaronder het inzetten van kwaliteiten (sterke kanten) en ‘je best mogelijke zelf’ -oefening.

Positieve Psychologie voor ACT-trainers

Praktische toepassingen uit de positieve psychologie die bruikbaar zijn en goed aansluiten bij de ACT. In deze eendaagse bijscholing leer je werken met een aantal direct bruikbare interventies waaronder een blik op neurowetenschappen en geluk. Er zal met name stilgestaan worden bij levenshouding (optimisme, pessimisme) en hoe deze te beïnvloeden is.

© SeeTrue 2018