Data Positieve psychologie opleidingen en powerworkshops


Voor therapeuten/hulpverleners, trainers en coaches


Achtdaagse basisopleiding positieve psychologie

De positieve psychologie opleiding is een praktische opleiding waarin veel geoefend wordt met verschillende technieken. Daarnaast biedt de opleiding een diepgaand inzicht in de psychologische theorieën en processen die ten grondslag liggen aan deze technieken en interventies.
De opleiding “positieve psychologie” is bedoeld voor trainers, coaches en therapeuten. Wij leiden mensen op om de vele technieken, meetinstrumenten en strategieën die de positiviteitspsychologie rijk is, te gebruiken in hun eigen werkveld.

Data achtdaagse basisopleiding positieve psychologie

Nieuwe data volgen.

Kosten: 1650 euro


Eendaagse powerworkshops vol praktische tools

De Positieve Psychologie wint steeds meer aan populariteit. Dat heeft zeker te maken met het feit dat de interventies uit de positieve psychologie gebaseerd zijn op wetenschappelijk onderzoek en aangenaam zijn om mee te werken. Positieve psychologie richt zich op het vergroten van geluk, positieve emoties en veerkracht en niet zozeer op het verminderen van klachten en pathologie.

Of je nou therapeut, coach, trainer of HR medewerker bent, positieve psychologie biedt beproefde (evidence-based) programma’s om mensen meer geluk te laten ervaren, ook als er psychische klachten zijn.

Positieve Psychologie voor ACT trainers

Nieuwe data volgen
Kosten: 200 euro

Positieve Psychologie voor Mindfulness trainers

Nieuwe data volgen
Kosten: 200 euro

Positieve Psychologie en Coaching

Nieuwe data volgen
Kosten: 200 euro

© SeeTrue 2018